Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului robotsnet.eu

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului robotsnet.eu de către potențialii vizitatori sau clienți. Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului robotsnet.eu de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. (denumită în continuare ROBOTSNET), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. și a partenerilor de afaceri ai acesteia, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului robotsnet.eu este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii robotsnet.eu sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe robotsnet.eu sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii robotsnet.eu pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul robotsnet.eu nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. care nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L.nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele robotsnet.eu, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ din resurse proprii sau puse la dispoziție de partenerii comerciali ai acesteia. Nimic din conținutul site-ului robotsnet.eu  nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. în contracte comerciale.

robotsnet.eu nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană fizică sau juridică și exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre.

Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza orice informație solicitată.

Ulterior desfășurării comunicării inițiale S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L  își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră, fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată. Comunicarea se va realiza prin intermediul Microsoft Outlook, MailChimp sau alte aplicații software similare.

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii formularului de contact disponibil pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. ROBOTSNETS CONSULTING S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

În acest sens S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L  și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 18 luni de la data inițierii comunicării.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. utile în legătura cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul robotsnet.eu și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L.; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. ROBOTSNETS CONSULTING S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. ROBOTSNET CONSULTING S.R.L.va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al Dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor Dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.